Ремонт об’їзної дороги навколо Харкова: роботи за маршрутом Пісочин-П'ятихатки-Рогань-Безлюдівка виконано на 93%

Дата: 14.12.2021 15:20
Кількість переглядів: 208

Поточний середній ремонт доріг М-03 Київ-Харків-Довжанський та М-03-03 Під’їзд до аеропорту «Харків» виконують у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг зауважили, що загалом проєкт по відновленню об’їзної дороги за маршрутом: Пісочин-Пятихатки-Рогань-Безлюдівка було розраховано на 2 роки. Проте за 9 місяців ремонт виконано вже на 93%.

«У межах Програми Президента «Велике будівництво», за проєктом, у підсумку будемо мати повністю оновлене покриття, нові автомобільні знаки, нову розмітку і облаштовані узбіччя. Вартість проєкту – 1,8 млрд гривень», - повідомили в САД.

Так, протягом ремонтно-будівельного сезону дорожники працювали одразу на 3 ділянках:

М-03 Київ – Харків – Довжанський, км 472+045 – км 493+400, від смт Пісочин до Фельдман Екопарку (виконання 90%);
М-03 Київ – Харків – Довжанський, км 493+900 – км 516+400, від Фельдман Екопарку до Роганського житлового масиву (виконання 94%);
M-03-03 Під′їзд до аеропорту «Харків», на ділянці км 0+000 — км 13+688, від Роганського житлового масиву до смт Безлюдівка (виконання 96%).
Загальна протяжність ділянок ремонту - майже 58 км, із них на 55,4 км вже влаштовано верхній шар. Крім цього, на ділянці в 0,86 км наступного року буде проведено капітальній ремонт, а на ділянці, що залишилась, розташовані 4 штучні споруди, які планується ремонтувати наступного року разом із дорожнім покриттям.

Нагадаємо, Харківська об’їзна дорога складається з відрізків 5 державних доріг загальною протяжністю 82,7 км: М-03 Київ — Харків — Довжанський, М-18 Харків — Сімферополь — Алушта — Ялта, Р-78 Харків — Зміїв — Балаклія — Гороховатка та 2 під’їзди до аеропорту «Харків» з боку Довжанського та Києва. Географічно ділянки ремонту охоплюють північно-західну, північну, північно-східну та південно-східні частини кільцевої дороги. Ремонт частини, що залишилася — перспектива майбутніх років.

«Останніми роками дорожнє покриття на автошляху перебуває у вкрай понівеченому стані через численні ями, напливи та колійність. Капітальний ремонт об’їзної дороги востаннє проводили перед Євро-2012», - додали в САД.

https://kharkivoda.gov.ua/news/113508


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних