РІШЕННЯ від 18 грудня 2019 року  № 121/19 Про клопотання перед Барвінківським районним судом щодо призначення опікуна над Андрієнком В.О.

РІШЕННЯ

 

від 18 грудня 2019 року                                                                                 № 121/19

 

Про клопотання перед Барвінківським районним судом

щодо призначення опікуна над Андрієнком В.О.

 

Розглянувши заяву Тимченко Наталії Володимирівни(відомості), яка зареєстрована за адресою: (відомості), щодо клопотання перед Барвінківським районним судом про призначення її опікуном над  сином  Андрієнком Валерієм Олександровичем, (відомості), взявши до уваги матеріали справи опікунської ради, керуючись ст.58 Цивільного кодексу України та пп. 4, п. б, ч. 1, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Барвінківської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Затвердити та подати до Барвінківського районного суду клопотання щодо призначення Тимченко Наталії Володимирівни, (відомості), яка зареєстрована за адресою: (відомості) опікуном над  сином  Андрієнком Валерієм Олександровичем,  (відомості).

 

Міський голова                                                                                      О. БАЛО

      

            

                                                                                           Додаток      

                                                                                            до рішення Барвінківського                                                                                                                        виконавчого комітету міської ради               

                                                                                           від 18 грудня 2019 року № 121/19

 

КЛОПОТАННЯ

про призначення опікуна над

Андрієнком Валерієм Олександровичем, (відомості)

 

До опікунської ради при виконавчому комітеті Барвінківської міської ради з заявою звернулася Тимченко Наталія Володимирівна, (відомості),яка зареєстрована за адресою: (відомості),  щодо клопотання перед Барвінківським районним судом про призначення її опікуном над сином Андрієнком Валерієм Олександровичем,  (відомості), який зареєстрований за адресою:  (відомості).

Відповідно до довідки виданої Комунальним некомерційним підприємством «Барвінківська центральна районна лікарня» від 25.11.2019р. №40 Андрієнко В.О., (відомості), перебуває на обліку у лікаря-психіатра з 04.10.2005 року, інвалід І групи, А б/с по психічному захворюванню DS: F73.1 і потребує постійної опіки та нагляду.

Згідно довідки виданої Барвінківським виконавчим комітетом міської ради від 05.12.2019 року Тимченко Наталія Володимирівна, (відомості), зареєстрована разом з сином Андрієнком Володимиром Олександровичем, (відомості), донькою Тимченко Каріною Сергіївною, (відомості) та сином Тимченком Дмитром Сергійовичем, (відомості) за адресою: (відомості).

 Відповідно акту обстеження матеріально-побутових умов виданого депутатом Барвінківської міської ради Сидорченком О.П. від 05.12.2019 року Тимченко Н.В., (відомості), проживає разом з сином Андрієнком Володимиром Олександровичем, (відомості), донькою Тимченко Каріною Сергіївною, (відомості) та сином Тимченком Дмитром Сергійовичем, (відомості) за адресою: (відомості).

Згідно Характеристики за місцем проживання на громадянина, виданої депутатом Барвінківської міської ради Сидорченком О.П. від 05.12.2019 року Тимченко Н.В., (відомості) характеризується позитивно.

Відповідно висновку про стан здоров'я громадянина виданого Комунальним некомерційним підприємством «Барвінківська центральна районна лікарня» Тимченко Наталія Володимирівна, (відомості) за станом здоров'я придатна до опікунства.

Згідно довідки виданої Міністерством внутрішніх справ України Серія ААА №0654633 від 03.12.2019 року Тимченко Наталія Володимирівна не знятої чи не погашеної судимості не має.

Відповідно до ст. 60 Цивільного кодексу України виконавчий комітет Барвінківської міської ради пропонує Барвінківському районному суду призначити Тимченко Наталію Володимирівну, (відомості), зареєстровану за адресою: (відомості) опікуном над її сином Андрієнком Валерієм Олександровичем, (відомості).

 

Міський голова                                                                                 О. БАЛО

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.