РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 09 листопада 2020 року № 256 -р Про встановлення на території міста Барвінкове «червоного» рівня епідеміологічної загрози

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 09 листопада 2020 року                                                                                             № 256 -р

 

 

Про встановлення на території

міста Барвінкове «червоного»

рівня епідеміологічної загрози

 

         На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), протоколу позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 09 листопада 2020 року № 22, керуючись п.19, п.20 ч.4 ст.42, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

РОЗПОРЯДЖУЮСЬ:

 

         1. Запровадити з 00.00 годин 09 листопада 2020 року на території міста Барвінкове, додатково до протиепідемічних обмежень, передбачених для «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпенки, карантинні заходи, визначені «червоним» рівнем епідемічної загрози, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами).

2. Відповідно до рекомендацій Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території міста встановити «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

3. Заборонити з 00.00 09 листопада 2020 року:

3.1. Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності, крім закладів культури з наповненістю залів не більше ніж на 50% місць за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

3.2. Роботу спортивних залів, фітнес-центрів тощо (окрім стадіонів на відкритому повітрі).

3.3. Відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

4. Враховуючи поточну епідемічну ситуацію на території міста «червоний»  рівень епідемічної небезпеки дозволити з 00.00 годин 09 листопада 2020 року:

4.1. Регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, перевезення легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років, службовими та/або орендованими автомобільними транспортиними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння.

4.2. Роботу закладів дошкільної освіти, за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’зкового щоденного контролю стану здоров’я учнів (вихованців).

4.3. Роботу з 07.00 до 20.00 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо).

4.4. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури з наповненістю залів не більше ніж на 50% місць за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України від 04.08.2020 року № 45.

4.5. Роботу торгово-розважальних центрів з 07.00 до 20.00 (відділи продовольчої групи без обмежень).

4.6. Роботу з 07.00 до 20.00 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення.

4.7. Роботу (без обмежень у часі) суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом торговельної діяльності, діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

4.8. Провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного ослуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку.

5. Наголосити, що станом на 09 листопада 2020 року діє повна заборона на проведення дискотек, роботу розважальних закладів (нічних клубів) тощо. Відповідальність за недотримання карантинних заходів несе власник розважальних закладів (нічних клубів) або організатор розважальних заходів.

6. Посилити роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання маскового режиму, витримування соціальної дистанції та виконання заходів дезінфекції.

         7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                      Олександр БАЛО

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.