28 квітня 2021 року Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі!

Дата: 20.04.2021 08:22
Кількість переглядів: 417

28 квітня 2021 року Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі!

 

https://www.ilo.org/wcmsp5/groups/public/---europe/---ro-geneva/---sro-budapest/documents/image/wcms_771473.jpg    Щорічно, починаючи з 2006 року, відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006р. № 685/2006, 28 квітня у нашій країні відзначається День охорони праці.

    Цей рік не став винятком, але криза світового масштабу пов’язана з пандемією COVID-19 внесла свої негативні корективи у всі сфери життя та діяльності людства, призвела до глобальних проблем та численних наслідків, в тому числі і у сфері праці. Тому, за рекомендацією Міжнародної організації праці, Всесвітній день охорони праці у 2021 році проходитиме під девізом: «Передбачати, готуватися та реагу-вати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР» та буде присвячений залученню потенціалу елементів системи БЗР, визначених у Конвенції 2006 року про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі (№ 187) .

Лозівське відділення управління виконавчої дирекцій Фонду соціального страхування України в Харківській області долучається до проведення цього заходу та  звертається до громадян, а також роботодавців усіх рівнів, з пропозицією вжити заходи щодо прийняття активної участі у відзначенні Дня безпеки та здоров’я на роботі 2021 року, які дозволять вирішити основну задачу - зберегти життя та здоров'я працівників у процесі їх трудової діяльності та створити безпечні і нешкідливі  умови праці.

З інформацією щодо зазначеного заходу та Планом заходів із відзначення у 2021 році Дня охорони праці в Україні під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР» можна ознайомитися на сайті Міжнародної організації праці за посиланням: https://www.ilo.org/global/topics/safety-and-health-at-work/events-training/events-meetings/world-day-safety-health-at work/WCMS_771472/lang--uk/index.htm

 

 

Лозівське відділення управління ВД ФССУ в Харківській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних