Про проведення операції "Первоцвіт" у 2021 році

Дата: 17.03.2021 08:54
Кількість переглядів: 328

На виконання доручень керівництва обласної державної адмінстрації та Державної екологічної інспекції України від 08.02.2021 року № 22 "Про посилення заходів державного нагляду (контролю) щодо збереження ранньоквітучих об'єктів рослинного світу" стосовно проведення в Україні операції "Первоцвіт" у весняний період 2021 року, Барвінківським виконавчим комітетом міської ради Ізюмського району Харківської області, відповіднодо ст. 33 Закону України "Про місцеве самоврядування  Україні" здійснюватиметься контроль за додержанням природоохоронного законодавства, використанням і охороною природних ресурсів загальнодержавного та місцевого значення, недопущенням торгівлі ранньоквітучими об'єктами рослинного світу на ринках та поза їх межами.

Державний контроль у галузі збереження рідкісних та червонокнижних об'єктів рослинного світу здійнюється Державною екологічною інспекцією у Харківській області, на яку покладається оперативна робота в місцях збору, транспортування та збуту рослин, на шляхах перевезення та в пунктах пропуску через державний кордон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.