ВІТАЄМО З ДНЕМ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ

Дата: 16.04.2024 16:58
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Шановні працівники пожежної охорони Барвінківщини!

Сердечно вітаю вас із професійним святом, Днем працівників пожежної охорони України! Професія пожежника об’єднує сильних духом, загартованих нелегкими випробуваннями, високопорядних людей. Пожежна служба у всі часи вносила значний вклад у справу державної ваги – захист життя та здоров’я громадян, збереження національного багатства і довкілля від нещадної вогняної стихії.  За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули в громаді глибоку повагу і шану. 

Ви не раз доводили безмежну відданість обраній справі, яка завжди знаходилась на межі ризику. 24 години на добу ви готові прийти на допомогу кожному з нас, і як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Ваша нелегка професія не знає вихідних та свят, це напружена праця вдень і вночі, в спеку і холод. Ви приходите на допомогу іншим, ризикуючи власним життям, самовіддано боретесь із стихійними лихами та завжди готові до будь-яких викликів, а це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності вашої професії. 

Щиро дякую і ветеранам пожежної охорони. Ваші фахові знання та безцінний досвід є надзвичайно важливими у пожежно-рятувальній справі, якій ви присвятили значну частину свого життя.

Низький вам уклін за професіоналізм, витримку, врятовані життя. Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої енергії і стійкості духу, а у ваших родинах нехай завжди панують мир та злагода. І нехай ваші серця завжди зігріває тепло людської подяки за підтримку та професійну допомогу в складних життєвих ситуаціях.

Спасибі Вам за вірність обов’язку, за бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконаний, що ви й надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

Я пишаюся тим, що безпеку жителів нашої  Барвінківщини охороняють такі мужні, відважні та самовіддані люди, як ви. Пожежна служба – це структура, без якої неможливе саме існування громади. Сьогодні ви вже третій рік поспіль героїчно виконуєте свій професійний обов’язок у нашій прифронтовій зоні. Ліквідовуєте пожежі, що виникають внаслідок обстрілів московських орків, рятуєте людей з-під завалів розбомблених рашистами будинків. Кожен ваш робочий день – це випробування професіоналізму та сили духу. Ще раз низький уклін вам, Герої! Зичу вам здоров’я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. Нехай Вас оберігає Господь Бог!

Слава Україні! Слава нашим вогнеборцям!

 

З повагою, Барвінківський міський голова  Олександр БАЛО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних