Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 22.01.2024 08:15
Кількість переглядів: 152

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1.

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

«Дизельне паливо (талони) та бензин А-95 (талони) (код ДК 021:2015 - 09130000-9 - Нафта і дистиляти)»

2.

Тип процедури закупівлі

Запит (ціни) пропозицій, на підставі п. 10 Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

 

3.

Очікувана вартість предмета закупівлі,

грн.

2128000,00 грн.

4.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Якість дизельного палива повинна відповідати діючим стандартам, зокрема ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови»,  «Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив», затвердженому постановою КМУ від 01.08.2013 року № 927.

Якість бензину повинна відповідати діючим стандартам, зокрема ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови»,  «Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив», затвердженому постановою КМУ від 01.08.2013 року           № 927.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам законодавства (державним стандартам, технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

АЗС постачальника повинна знаходитись в м. Барвінкове, Ізюмського р-ну, Харківської області.

Постачальник зобов’язаний забезпечити безперебійний та повний відпуск обсягу Товару за талонами на АЗС Постачальника, відповідно до режиму роботи.

Талони повинні бути номіналом 10, 20 літрів, мати термін дії необмежений, або не менше 12 місяців з дати укладання Договору з постачання Товару, з можливістю безкоштовного подальшого обміну терміном не менше 24 місяців з дати взяття Постачальником зобов’язань за цим Договором.

 

5.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Визначення очікуваної вартості  зроблено  відповідно до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України  від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» на підставі аналізу обсягів зазначеного товару, отриманих замовником у минулих роках, на підставі даних сайту Міністерства фінансів України на якому публікується інформація про середню ціну на пальне по Харківській області станом на 18.01.2024.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних