Шановні військовослужбовці, учасники АТО, воїни запасу та ветерани воєн Барвінківської міської територіальної громади!

Дата: 07.12.2023 11:15
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна  - суверенна і незалежна держава.

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

6 грудня — це свято усіх чоловіків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства.

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни. І сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, громлячи рашистів на всіх фронтах. Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави, бо завжди стояли і стоять на варті миру та спокою в державі. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв біля витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

Вже другий рік День Збройних Сил України відзначається в умовах повномасшабної війни, розв'язаної підлими московитами. І тисячі солдатів та офіцерів героїчно захищають свою землю, територіальну цілісність, наше право на свободу зі зброєю в руках. Це не просто бої, це звитяга, на фоні якої тьмяніє давньогрецький епос та походи вікінгів. Ви вражаєте увесь світ своєю мужністю та героїзмом у боротьбі з окупантами. Ви  - справжня опора нашої державності.

На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні – сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

Нещодавно Харківщина відзначила першу річницю визволення краю від російських окупантів. Так, 6 вересня розпочався контрнаступ Збройних Сил України, внаслідок якого було звільнено майже всю тимчасово окуповану  територію Харківської області. 8 вересня український прапор замайорів над Балаклією, 10 вересня було звільнено Куп'янськ  та Ізюм. Одночасно впродовж 11-13 вересня захисники України розпочалися наступ на північному напрямку від Харкова, який завершився визволенням селища Козача Лопань та міста Вовчанськ з виходом на лінію міжнародно визнаного державного кордону між Україною і рф.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків багато тих, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами.

Щиро дякую також матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху одягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаю всіх причетних зі святом та висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни. Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!

Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд з вами крокують оптимізм, спокій та гарний настрій! Хай Господь Бог допомагає усім вам, щастя та Божої милості кожному захиснику! Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі!

Слава Україні! Слава її Героям! Разом до Перемоги!

З повагою, Барвінківський міський голова Олександр  БАЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних