ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області «Про ліквідацію Великокомишуваської гімназії Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської обла

Дата: 08.09.2023 09:27
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Великокомишуваська гімназія Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області  станом на 01 вересня 2023 року існує лише як юридична  особа.

Більше року в установі відсутні  учні, що спричинило відсутність потреби формувати структуру та штатний розпис працівників, кошторис витрат та розрахунок субвенції з державного бюджету, яка передбачена, виключно, на заробітну плату педагогічних працівників, усі інші витрати здійснюються з місцевого бюджету. Усі працівники звільнені відповідно до п.1 ст. 40 Кодексу законів про працю України у зв’язку зі скороченням чисельності та штату працівників, отримали компенсацію за невикористані дні відпустки та компенсацію в розмірі середньої місячної заробітної плати, педагогічні працівники – виплати відповідно до ст. 57 Закону України        «Про освіту».

З березня 2022 року будівля Великокомишуваської гімназії Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області  повністю зруйнована внаслідок широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації.

 Враховуючи зазначене вище, на сьогодні єдиним оптимальним шляхом у вирішенні проблеми, що склалася, є оптимізація  мережі з наступною ліквідацією юридичної особи - Великокомишуваської гімназії Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області.

Відповідно до п. 30 статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  реорганізація або ліквідація навчальних закладів комунальної форми власності здійснюється за рішенням місцевої ради.

Відповідно до п. 2 статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» реорганізація і ліквідація закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проєкту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення.

    Громадське обговорення проєкту рішення Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області «Про ліквідацію Великокомишуваської гімназії Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області» проводитиметься:

  • в онлайн режимі шляхом направлення звернень та пропозицій щодо питання громадського обговорення в електронному вигляді на електронну пошту uoms_barv@ukr.net;

  • у письмовому вигляді за допомогою поштового зв’язку на юридичну адресу: 64701, Харківська область, Ізюмський район,                          м. Барвінкове, вул. Освіти, 80. 

Громадське обговорення буде проводитися з 07 вересня 2023 року по 06 вересня 2024 року.

Для участі в обговоренні запрошуються усі жителі Барвінківської міської територіальної громади. 

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення:                            Гураль Марина Сільвестрівназаступник начальника Управління, начальник відділу  дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Управління освіти культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради.

Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Барвінківської міської ради.

  

 

                                                                                                                               ПРОЄКТ

УКРАЇНА

БАРВІНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

____сесія VІІІ скликання

 

РІШЕННЯ

 

від _________  20____року № ______- VІII

 

Про ліквідацію Великокомишуваської гімназії Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області

 

Заслухавши інформацію Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області щодо ліквідації Великокомишуваської гімназії Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, керуючись статтями 25 та 66 Закону України «Про освіту», статтею 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», на підставі пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Барвінківська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Ліквідувати Великокомишуваську гімназію Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, розташовану за адресою: 64722 Харківська область, Ізюмський район,                                  с. Велика Комишуваха, вул. Гагаріна, 29.

2. Доручити Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області провести процедуру ліквідації згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури, молоді та соціальної політики (Сергій ЧЕРНИЙ), з питань соціально-економічною розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва та регуляторної політики (Роман ПОНІМАШ).

 

Міський голова                                                                       Олександр БАЛО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних