З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ МІСТО!

Дата: 08.09.2023 08:23
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

          Ось уже 370 років твої світанки неперевершені, а заходи сонця завжди чарують. Ти поранене, але тебе не зламати. Барвінкове  – вільне, горде і непідкорене! У тебе багаторічна козацька історія. Тебе двічі палили дотла царські посіпаки, горіло ти і в полум'ї  жовтневого перевороту і в  роки громадянської та Другої світової воєн, тебе неодноразово за імперськими вказівками кремля морили голодом, у тебе відбирали віру і мову, знищували церкви, топтали національні традиції й культуру.    Не минула тебе і повномасштабна війна, розв'язана  рашистами 24 лютого 2022 року.    Ти багато пережило, показавши свій характер і цього разу. Ти впродовж важких півроку  прикривало спиною друзів на Донбасі. Барвінкове сьогодні це надійний форпост південно-східного регіону Харківщини!   Впродовж багатьох століть Барвінкове було і залишається джерелом невичерпної духовної енергії і добра.

      Барвінкове  - це Люди. Люди, які наповнені твоєю силою та відвагою і чиї серця б'ються  в унісон з твоїм. Барвінкове - це атмосфера життя, атмосфера незламного духу. Барвінкове - це форт безпеки. На жаль, ще повниться скорботна  Алея Слави загиблих героїв-барвінківчан, а в серцях у нас у кожного - ще свіжі рани. Та життя триває. Завдяки нашим Збройним Силам, ми все ще можемо зранку йти на роботу, чуємо дитячий сміх, відчайдушно боремось, бо маємо за КОГО і за ЩО! Бо кожен новий день - подарунок Бога і наших воїнів, який ми не маємо права змарнувати.

        У день народження нашого міста, бажаю всім у здоров‘ї дочекатись переможного миру! А відсвяткуємо неодмінно потім! З фестивалями, урочистою ходою й піснями.

Нехай наше Барвінкове, як поважний дідусь, додасть нам того спокою, мудрості й терпіння подолати всі виклики часу. Віримо в краще, надіємось на Бога, підтримуємо наших захисників!

       День міста - це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багате Барвінкове, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

      Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і  ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішимидобрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашого міста завжди єднало і гуртувало нас в одну велику Барвінківську  родину. У ці важкі часи ми маємо об’єднатися в любові до нашого міста, жити і працювати для його добробуту, допомагати тим, хто цього потребує. Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному доміродинний затишок, мир, любов та достаток.

    Наше Місто та наш Народ не зламати! З кожним днем ми стаємо тільки сильнішими та згуртованішими. Багато барвінківчан воює у лавах ЗСУ, а жителі громади надають іншу посильну допомогу фронту, таким чином по шматочку будуючи нашу спільну Перемогу над рашистами. Ми вистоїмо та обов’язково Переможемо!

   Тож з нагоди ювілейного Дня народження рідного міста, від усієї душі вітаю всіх Барвінківчан, жителів громади зі святом, бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту і незгасимої віри у Перемогу. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям міста і громади Божого благословення, щастя та благополуччя. Відбудови, зростання та процвітання нашому улюбленому місту!

          Рідне Барвінкове, ми щиро віримо, що ти залікуєш свої рани і знову розквітнеш. Розквітнеш галасливими вулицями, буйною зеленню, людьми, які поспішають у справах. Твої діти обов’язково повернуться додому! І разом ми все відбудуємо, і ти будеш ще кращим, наше Барвінкове! З Днем народження, рідне Місто!

          Разом до Перемоги!

          Слава Україні

 

З повагою, Барвінківський міський голова  Олександр БАЛО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних