Шановні освітяни, школярі та батьки  учнів Барвінківської міської територіальної громади!

Дата: 01.09.2023 09:31
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Фото без опису

              Щиро вітаю з Днем знань і початком нового навчального року.

        На жаль, війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін святкової лінійки, бо Україна вдруге розпочинає навчальний рік у воєнний час. Знову не буде традиційних першовересневих урочистостей. Але буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Наші педагоги поведуть дітей у неймовірно цікавий світ знань, підготують їх до професійного становлення та саморозвитку. У цей день також щиро дякую наших воїнів, завдяки мужності яких наші  діти подовжуватимуть вчитися. Ви мужньо стримуєте ворога, щоб діти вчили свою мову і  правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

        Першого вересня ми, не дивлячись ні на що, святкуємо День Знань. Знань, які резюмують понад тисячолітнє буття всього українського. Української історії, української мови, української культури, українського життя. Життя попри все, попри будь-які загрози. Попри ворожі прагнення, які завжди програвали й програють нашому бажанню жити. Бажанню кохати й дружити, розвивати й розвиватися, берегти отримане від батьків і пізнавати нове. Тобто навчатись і міцніти. Ось тому цей другий навчальний рік в умовах війни для нас особливий.

       Сьогодні наші діти знову підуть до школи, повернуться до навчання, продовжуть здобувати освіту. Сьогодні вони наближаються до можливості побачити, почути, пізнати глибше нашу країну, Україну.

   Вклоняюся всій освітянській спільноті Барвінківщини за працю під час широкомасштабної агресії московії. Наші педагоги готували, пекли хліб на передову, організовували дистанційне навчання своїх учнів та приймали активну участь у підготовці шкіл до нового навчального року. Вчителі разом з волонтерами плели маскувальні сітки, шили та виготовляли необхідні речі для ЗСУ. За кошти освітян для фронту надсилалися, бронежилети, каски та інші засоби захисту військових. Ви приклад справжніх патріотів України.

     Всім бажаю витримати й нові навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

     Шановні педагоги! Мудрості й терпіння вам, творчої наснаги і благополуччя! Нехай і цей навчальний рік залишить за собою лише добрі спогади. Нехай здоров'я  і нерви не підведуть. Нехай в душі завжди живе радість і гордість за ваших учнів, які в умовах війни завойовували престижні нагороди на різноманітних конкурсах, в тому числі й міжнародних. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

       Шановні батьки! Бажаю вам мудрості та терпіння! Нехай ваші діти підкорюють нові вершини знань, зустрінуть добрих і надійних друзів та досягнуть омріяних цілей. Головне – підтримуйте їх у всіх правильних починаннях.

     І наше найдорожче – любі діти! Сьогодні, як ніколи, ви маєте розуміти, що вчитися потрібно щоб знати, діяти, жити. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті. Ви маєте докласти усіх зусиль для того, щоб бути грамотними, уміти відстояти свою думку, бути людяними та справжніми патріотами нашої рідної України.

         Бажаю усім здійснення мрій у мирній країні під мирним небом. Слава Україні! Разом до Перемоги!

 

З повагою,

Барвінківський міський голова  Олександр Бало.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних