Пошкоджені обстрілами амбулаторію та ЦНАП відновлюють у Старому Салтові

Дата: 18.08.2023 11:20
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

У Старосалтівській громаді від російської агресії зазнали руйнувань понад 700 об’єктів. Будівлі, які вже відновлюють, оглянув у межах робочої поїздки заступник начальника ХОВА Михайло Харнам.

Наразі в Старому Салтові капітально ремонтують 3 багатоквартирні житлові будинки, а також будівлю, в якій розміщується амбулаторія загальної практики сімейної медицини № 1, ЦНАП та селищна рада. 

«За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова першочергово в області відновлюємо житлові будинки, заклади медицини та адмінбудівлі, аби люди могли повернутися додому й отримувати якісні послуги», – зазначив Михайло Харнам.

Так, у будівлі, де відновлюють амбулаторію, ЦНАП та селищну раду, замінюють опалення, оскільки котельня була пошкоджена внаслідок обстрілу.

«Проводимо роботи з інженерії, робимо систему вентиляції, електричну частину, слаботочну систему. Паралельно займаємося зовнішніми роботами, уже зроблена покрівля, на 70% виконано фасад. Вставили всі вікна, завезли на об’єкт двері, але встановимо їх після того, як закінчимо внутрішні роботи. Окрім того планується благоустрій території», – повідомив директор генпідрядної організації Роман Мовчан.

Загальна кошторисна вартість робіт цього об’єкта становить майже 74 млн грн. Відновлювальні роботи будівлі планують закінчити вже у наступному році.

«Дуже чекаємо відновлення, тому що ця частина селища значно постраждала. Ще й багато пенсіонерів тут живе, яким було б зручніше ходити в амбулаторію і в ЦНАП саме сюди», – сказала жителька селища Старий Салтів Майя.

Крім поточних об'єктів відновлення Старосалтівської громади, наразі розробляють проєктно-кошторисну документацію для ще 14 житлових будинків. Також у селищі планується невдовзі розпочати відновлення ліцею. 

джерело https://kharkivoda.gov.ua/news/122425


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних