Барвінківський міський голова Олександр БАЛО провів робочу зустріч з колективом КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дата: 16.01.2023 10:41
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Фото без опису

 

13 січня 2022 року міський голова Олександр БАЛО провів робочу зустріч з працівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Барвінківської ТГ, в якій також взяли участь директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації Максим ХАУСТОВ та старости Барвінківської територіальної громади.

Головне питання, яке обговорювалося на зустрічі – рішення в.о.директора КНП «ЦПМСД» Валерія ЛЄУШИНА про скорочення штатної чисельності працівників медичної установи у зв’язку із відсутністю фінансових ресурсів для утримання існуючої мережі ФАПів та сімейних амбулаторій нашої громади.

На даний час до складу лікувального закладу входять: 9 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини з денним стаціонаром на 38 ліжок, 26 фельдшерсько-акушерських пунктів, лікувально-профілактичні, адміністративно-управлінські та допоміжні підрозділи.

Джерелами фінансування медичного закладу є Національна служба здоров’я України (НСЗУ) та місцевий бюджет.

Як наголосив міський голова О.БАЛО, для остаточного прийняття рішення щодо скорочення чи збереження мережі лікувального закладу, дане питання має бути уважно вивчене як виконавчим комітетом міської ради в частині погодження скорочення мережі ФАПів та амбулаторій, так і депутатами міської ради в частині спроможності місцевого бюджету утримувати амбулаторії та ФАПи за власний рахунок в умовах воєнного стану та значних скорочень власних доходів бюджету.  

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних