Звернення Барвінківського міського голови до жителів громади

Дата: 16.09.2022 14:23
Кількість переглядів: 1712

Шановні жителі Барвінківщини!

ВЕРЕСЕНЬ 2022 року вдруге за історію назавжди увійде в життєпис Барвінківської громади. Державний прапор знову майорить над усіма селами нашого козацького краю.

Напевно, останні півроку були найважчими в житті кожного із нас. За цей час ми пережили біль втрат і гіркоту розлуки, але не втратили віру в Україну і надію на Збройні Сили України. Півроку війни принесли населеним пунктам Барвінківщини дуже багато лиха - смерті людей, руйнування житлових і господарських споруд, місцевої інфраструктури. Але це випробування продемонструвало справжній героїзм, єднання і силу наших людей. Зараз Барвінківська громада повністю вільна від росіян, та коли ворог відступав, то залишив після себе «сюрпризи», із якими доводиться мати справу відповідним службам.

Попереду в усіх нас тривалий і непростий процес відновлення.

Усією громадою, разом ми докладемо всіх зусиль для того, щоб відбудувати рідну Барвінківщину, зробити її ще кращою, комфортнішою та безпечною. Наразі на всіх рівнях вирішується питання відновлення газопостачання в місті та населених пунктах громади, ведуться роботи по забезпеченню стабільного електропостачання усіх об'єктів житлового і комунального секторів.

Та війна триває. Вона не закінчилася. Україна б'ється і йде до Перемоги.

Ми всі повинні усвідомлювати те, якою ціною було забезпечено той факт, що нога загарбників так і не змогла ступити на священну землю міста Барвінкове, що кожен клаптик звільненої від ворога площі политий потом і кров'ю наших захисників, найкращих людей.

Щодня українці гинуть за нашу незалежність. І кожен з нас має щоденно дбати, щоб допомогти обороні. Тим, чим може і, як може.

Безмежна подяка воїнам Збройних Сил України!

Будемо вічно пам'ятати, якою ціною дістався кожному жителю громади сьогоднішній день! Якнайшвидшої нам усім ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою, Барвінківський міський голова Олександр Бало.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.