Про актуалізацію відомостей Реєстру територіальної громади

Дата: 10.02.2022 15:27
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Відділ юридичного забезпечення, звернень громадян та адміністративних послуг Барвінківського виконавчого  комітету міської ради інформує про те, що жителям Барвінківської територіальної громади необхідно оновити дані про реєстрацію місця проживання в Реєстрі територіальної громади

Законом України "Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні", який набрав чинності 01 грудня 2021 року значно розширений перелік відомостей про особу, місце проживання (перебування) якої задекларовано/зареєстровано, що вносяться до реєстру територіальної громади. 

Громадянам, місце проживання яких зареєстровано на території населених пунктів Барвінківської ТГ Ізюмського району Харківської області, необхідно звернутися:

- до головного спеціаліста з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб виконкому міської ради за адресою: м.Барвінкове, вул.Центральна, буд.3 (1-й поверх) Городової Олени Олександрівни (для жителів міста);

- до спеціаліста відповідного старостинського округу (для жителів сільських населених пунктів).   

При собі необхідно мати діючий паспортний документ з відміткою про реєстрацію місця проживання, для дітей віком до 14 років - свідоцтво про народження, реєстраційний номер облікової картки платника податку (ідентифікаційний номер), будинкову (домову) книгу - за наявності.

Звертаємо Вашу увагу, що довідки про склад зареєстрованих у житловому будинку, про місце реєстрації особи тощо видаються на підставі відомостей, що містяться в Реєстрі територіальної громади.

Прийом громадян здійснюється щодня з 08.00 год. до 17.00 год. (перерва з 12.00 год. до 13.00 год.), крім вихідних та святкових днів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних