У Пісочинському дитсадку «Теремок» відкриють нову інклюзивну групу

Дата: 30.11.2021 06:55
Кількість переглядів: 175

Зведення нового корпусу в яслах-садочку №3 «Теремок» проходить у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як зазначила начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Юлія Бєлова, нині в садочку вже навчається 3 дитини з особливими освітніми потребами, але у новому корпусі передбачили спеціальну інклюзивну групу.

«Ззовні ще буде спортивний майданчик, на якому розміщуватимуться тренажери та спеціальні ігрові елементи для дітей з особливими освітніми потребами, – сказала Юлія Бєлова. – Тобто ми вже зможемо працювати з більшою кількістю дітей, тому що є така нагальна потреба і кожного року все більше матерів звертаються до садочка саме з дітьми з особливими освітніми потребами».

Зокрема, у новому корпусі передбачено інклюзивний ресурсний центр, завдяки чому його спеціалісти задовольнятимуть освітні потреби дітей.

«Відтепер не буде необхідності родинам їздити та витрачати час і кошти для того, щоб отримати певні освітні інклюзивні послуги в іншому куточку громади. Також у нас буде кабінет методистів, логопеда, психолога і дефектолога, а у спортивній залі буде передбачено обладнання для реабілітолога», - розповіла начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Також вона повідомила, що завдяки відкриттю нового корпусу в садочку зможе додатково навчатися 120 дітей.

«У нас уже є проєкт з реконструкції старого корпусу дитсадка «Теремок», тому що його зовнішній вигляд повинен бути таким само привабливим, як і в нового корпусу. Також повністю там відремонтували санітарні вузли, а до відкриття нового корпусу плануємо зробити ремонт спалень груп», - додала Юлія Бєлова.

Окрім цього, у вже наявній будівлі буде утеплено фасад, зроблять ремонт актової та спортивної зали і виконають заміну вікон та покрівлі.

https://kharkivoda.gov.ua/news/113167


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних