Після реконструкції у Пісочинському ФОКу відкриють басейн

Дата: 23.11.2021 06:44
Кількість переглядів: 159

Реконструкція фізкультурно-оздоровчого комплексу в Пісочині розпочалася у вересні цього року в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Так, до вже наявного ФОКу прибудують басейн. Він матиме дві зони: дорослу розміром 25х13 метрів (глибина – 1,8 м) та дитячу – 10х6 метрів (глибина – від 30 до 70 см).

За словами Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, зараз повністю готові котлован і фундамент. Цього тижня планується залиття бетоном чаші басейну.

«Паралельно замовлені металоконструкції, тобто цього тижня почнеться монтування каркасу. Роботи проводяться згідно з графіком. Люди дуже чекають відкриття басейну. Планується, що за стабільного фінансування, вже наступного року буде здано в експлуатацію і басейн», - сказав Олег Чернобай.

Як зазначив Пісочинський селищний голова, раніше на території їхньої громади взагалі не було басейну. Завдяки соціологічному опитуванню, яке проводили серед мешканців, саме проєкт спорудження басейну вирішили спрямувати на Програму Президента «Велике будівництво».

«Це є сучасний проєкт, тож тут буде встановлено новітню систему очищення і підігріву. Також будуть створені всі умови для проведення спортивних змагань. Проєктом передбачено всі умови для інклюзії, наприклад, буде влаштовано ліфт, пандуси. Також для дітей з особливими потребами плануємо відкрити реабілітаційні заняття, для них облаштуємо вхід до басейну», - розповів Олег Чернобай.

https://kharkivoda.gov.ua/news/113020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.