У 2022 році три громади Харківщини отримають сучасні спортивні споруди

Дата: 23.11.2021 06:37
Кількість переглядів: 203

Роботи у спортивних комплексах регіону проходять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомив директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков, наступного року продовжать реконструкцію спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел» у Балаклії - облаштують зали для фітнесу та боксу. А вже цього року там закінчать роботи з реконструкції басейну, який не працював понад 10 років.

Також у 2022-му власний центр розвитку спорту матиме Люботин. Із квітня тут зводять новий фізкультурно-оздоровчий комплекс. Будівництво мають завершити наступного року.

А от у Пісочині ФОК уже є, але наступного року він розшириться, адже до комплексу добудують басейн. Роботи вже йдуть повним ходом.

«Зауважу, що перехідними об’єктами на 2022 рік за Програмою Президента «Велике будівництво» на Харківщині будуть: перша і друга черги будівництва онкоцентру, 2 обласні лікарні – травматологічна та дитяча, фізкультурно-оздоровчий комплекс у Люботині та новий корпус ясла-садочка №3 «Теремок» у Пісочині», - повідомив директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков. 

https://kharkivoda.gov.ua/news/113055


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.