ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Рідне Ізюмського (колишнього Барвінківського) району Харківської області

Дата: 01.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 190

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування
та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану села Рідне Ізюмського (колишнього
Барвінківського) району Харківської області

 

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

Проект «Генеральний план села Рідне Ізюмського (колишнього Барвінківського) району Харківської області» розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території, призначених для комплексної забудови чи реконструкції, та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Генеральним планом пропонується: розширення меж населеного пункту, що позитивно вплине на механічний приріст населення;впорядкування території села за рахунок виділення ділянки під рекреаційну діяльність; будівництво нової житлової забудови в існуючих та проектних межах вулиць і за рахунок збільшення площі села; будівництво нової артезіанської свердловини та кільцевої мережі водопостачання, каналізування всіх будинків громадського та культурно-побутового призначення; локальних очисних споруд на територіях сільськогосподарського підприємства. Генеральний план села Рідне розробляється з метою забезпечення сприятливих умов проживання населення, сталого соціально-економічного, інженерно-технічного, архітектурно-просторового та екологічного розвитку села.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Барвінківська міська рада Ізюмського району Харківської області. Юридична адреса: 64701, Харківська обл., Ізюмський р-н, с. Барвінкове, вул. Центральна, 8. Електронна адреса: barvmrada@ukr. net, тел. (05757) 4-20-07.

3.  Процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (оприлюднення її в засобах масової інформації):

Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Барвінківської міської  ради.

Публікація повідомлення в друкованих засобах масової інформації:

01.10.2021 р – в газеті «Вісті Барвінківщини»;

б) спосіб участі громадськості: (надання письмових зауважень і пропозицій):

Надання письмових зауважень та пропозицій до Барвінківської міської ради Ізюмського  району Харківської області. Юридична адреса: 64701, Харківська обл., Ізюмський р-н, місто Барвінкове, вул. Центральна, 8. Електронна адреса: barvmrada@ukr. net, тел. (05757) 4-20-07.

в) проведення громадських слухань (у разі проведення) 01.11.2021р. о 9.00 год. в приміщенні Барвінківської міської ради за адресою: Харківська обл., Ізюмський р-н, місто Барвінкове, вул. Центральна, 8.

Громадське обговорення проводиться шляхом надання письмових зауважень і пропозицій.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Барвінківська міська рада Ізюмського району Харківської області. Юридична адреса: 64701, Харківська обл., Ізюмський р-н, місто Барвінкове, вул. Центральна, 8. Електронна адреса: barvmrada@ukr. net, тел. (05757) 4-20-07,

Контактна особа – Голова міської ради – Олександр БАЛО.

ґ) орган, до якого подаються зауваження та пропозиції: Барвінківська міська рада Ізюмського  району Харківської області за адресою: 64701, Харківська обл., Ізюмський р-н, місто Барвінкове, вул. Центральна, 8. Електронна адреса: barvmrada@ukr. net, тел. (05757) 4-20-07, строки подання зауважень та пропозицій: з 01.10.2021 року протягом 30 днів включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (https://menr.gov.ua/), Департамент захисту довкілля та природокористування Харківської обласної державної адміністрації (https://kharkivoda.gov.ua/), Департамент охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації (https://kharkivoda.gov.ua/).

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту оприлюднено 01.10.2021 року на офіційному сайті Барвінківської міської ради. Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ СЕЛА РІДНЕ ІЗЮМСЬКОГО (КОЛИШНЬОГО БАРВІНКІВСЬКОГО) РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних