Повідомлення про намір здійснити встановлення тарифів на послуги з централізованого водовідведення, що надаються Барвінківським комунальним підприємством «Благоустрій»

Дата: 14.09.2021 14:34
Кількість переглядів: 318

Керуючись розділом ІІ п.2, 3 Порядку інформування споживачів про намір встановлення цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, Барвінківське комунальне підприємство «Благоустрій» доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з централізованого водовідведення.

Діючі тарифи на послуги з централізованого водовідведення були встановлені рішенням LXXIII сесії VII скликання Барвінківської міської ради Харківської області №1505- VII від 09 жовтня 2020 року  «Про внесення змін до рішення Барвінківської міської ради від 19 червня 2020 року №1416-VII «Про передачу Барвінківському комунальному підприємству «Благоустрій» майна комунальної власності територіальної громади міста Барвінкове та організацію надання комунальних послуг».

За період дії тарифів відбулися значні зміни у собівартості продукції, які полягають у збільшенні витрат на електроенергію, збільшенні рівня прожиткового мінімуму, мінімальної заробітної плати,  сум податків, вартості паливно–мастильних матеріалів та інших витрат, які безпосередньо впливають на складові тарифу на централізоване водовідведення.

Барвінківським комунальним підприємством «Благоустрій» надано до виконавчого комітету Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області розрахункові матеріали для встановлення тарифів на централізоване водовідведення.

Розрахунки проектних тарифів виконані з дотриманням вимог Порядку формування тарифів, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

Структура тарифу на централізоване водовідведення:

Показники

Проектнийтариф, грн/м3 

1

Витрати на електроенергію

9,34

2

Витрати на оплату праці та ЄСВ виробничого персоналу

37,89

3

Інші витрати

8,52

4

Прибуток підприємства

2,43

5

Податок на додану вартість

11,64

6

Разом

69,82

 

Порівняльна інформація щодо вартості послуг з централізованого водовідведення, з ПДВ:

  

Діючий тариф, грн

Проектний тариф, грн

Темп росту, %

Для всіх категорій споживачів:

38,39

69,82

81,9

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді протягом 10 днів з дня опублікування повідомлення про наміри здійснити зміну тарифів за адресами:

 Барвінківське комунальне підприємство «Благоустрій»

м.Барвінкове, вул. Центральна, 35а

телефон 4 14 33

Виконавчий комітет Барвінківської міської ради

м. Барвінкове, вул. Центральна, 3, телефон 4 20 07

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.