ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА БАРВІНКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 01.02.2022 10:29
Кількість переглядів: 238

Виконавчий комітет Барвінківської міської ради оголошує про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Барвінківського міського центру соціальних служб.

правові підстави проведення конкурсу: стаття 13 Закону України «Про соціальні послуги»,  Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 р. №200, рішення виконавчого комітету Барвінківської міської ради від 25 січня 2022 року №17/22 «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Барвінківського міського центру соціальних служб»;

місцезнаходження надавача соціальних послуг комунального сектору: вул.Центральна, буд.1 (2-й пов.), м.Барвінкове, Ізюмський р-н, Харківська обл.;

основні напрями діяльності: проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню у складні життєві обставини осіб та сімей з дітьми; надання особам і сім’ям з дітьми комплексу соціальних послуг відповідно до їх потреб згідно з переліком, затвердженим центральним органом виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері сім’ї та дітей, з метою подолання складних життєвих обставин та мінімізації негативних наслідків таких обставин;

умови оплати праці: відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 18 травня 2015 р. №526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»;

документи для участі у конкурсі подаються через  відділ юридичного забезпечення, звернень громадян та адміністративних послуг  Барвінківського виконавчого комітету міської ради  в період з 01 лютого 2022 року по 15 лютого 2022 року включно за адресою: вул.Центральна, буд.8 (2-й пов.), м.Барвінкове, Ізюмський р-н, Харківська обл., e-mail: barvmrada@ukr.net; уповноважена особа: заступник міського голови, начальник відділу юридичного забезпечення, звернень громадян та адміністративних послуг РИЖОВА Наталія Сергіївна, тел.4-20-07;

для участі у конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

заяву про участь у конкурсі за встановленою формою,

належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

мотиваційний лист, складений у довільній формі;

довідку про відсутність судимості;

перспективний план розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів, передбачених цим пунктом, лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

 Документи приймаються за описом, копія якого надається претенденту.

кваліфікаційні вимоги до претендента: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

дата і місце проведення конкурсу: 22 лютого 2022 року, вул.Центральна, буд.8 (2-й пов.), м.Барвінкове, Ізюмський р-н, Харківська обл.

 

ПЕРЕЛІК

запитань для перевірки на знання норм Закону України «Про соціальні послуги», нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання соціальних послуг 

 

1. Класифікація соціальних послуг. Базові соціальні послуги. Їх види (ст.ст. 1, 16 Закону України «Про соціальні послуги»).

2. Надавачі соціальних послуг (ст.ст. 1, 13 Закону України «Про соціальні послуги»).

3. Обов’язки та права надавачів соціальних послуг ( ч. 8, 9 ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги»).

4. Отримувачі соціальних послуг (ст.ст. 1, 12 Закону України «Про соціальні послуги»).

5. Гарантії надавачів соціальних послуг працівникам ( ч. 10 ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги»).

6. Надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі (ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги»).

7. Надання соціальних послуг з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі (ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги»).

8. Інформація, яка вноситься про надавачів соціальних послуг (юридичних осіб) до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг (ч. 3 ст. 15 Закону України «Про соціальні послуги»).

9. Інформація, яка вноситься про отримувачів соціальних послуг до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг (ч. 4 ст. 15 Закону України «Про соціальні послуги»).

10. Звернення про надання соціальних послуг (ст.19 Закону України «Про соціальні послуги»).

11. Оцінювання потреб особи в соціальних послугах (ст. 19 Закону України «Про соціальні послуги»).

12. Прийняття рішення про надання чи відмову у наданні соціальних послуг (ст. 21 Закону України «Про соціальні послуги»).

13. Договір про надання соціальних послуг (ст. 22 Закону України «Про соціальні послуги»).

14. Відмова та припинення надання соціальних послуг (ст. 24 Закону України «Про соціальні послуги»).

15. Оплата соціальних послуг (ст. 28 Закону України «Про соціальні послуги»).

16. Складання індивідуального плану  надання соціальної послуги соціального супроводу  сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

17. Укладання договору про надання соціальної послуги соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

18. Місце та строки надання соціальної послуги соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

19. Зміст соціальної послуги соціального супроводу  сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

20.  Визначення поняття «соціальна послуга соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування» (Наказ Міністерства соціальної політики від 11.08.2017 № 1307).

21. Підстави  для отримання та припинення соціальної послуги соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування (Наказ Міністерства соціальної політики від 11.08.2017 № 1307).

22. Визначення індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування (Наказ Міністерства соціальної політики від 11.08.2017 № 1307).

23. Види соціальної послуги консультування  (наказ Міністерства соціальної політики від 02.07.2015 № 678).

24. Підстави для отримання та припинення надання соціальної послуги консультування (наказ Міністерства соціальної політики від 02.07.2015 №678).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.