Про надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг Лозівським відділенням за січень-лютий 2021 року

Дата: 02.04.2021 14:03
Кількість переглядів: 297

Про надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг Лозівським відділенням за січень-лютий 2021 року 

 

Лозівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області (далі – Лозівське відділення) протягом січня-лютого 2021 року за рахунок коштів Фонду здійснювало надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг на територіях Лозівського, Барвінківського та Близнюківського районів.

Станом на 01 березня 2021 року у Лозівському відділенні перебувало на обліку 5843 страхувальники, з яких: 1891 юридична особа, 3919 фізичних осіб та 33 членів фермерських господарств.

За два місяці 2021 року від страхувальників на проведення фінансування  прийнято 341 заяву-розрахунок для надання матеріального забезпечення (допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, на поховання) та окремих виплат потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві по 1250 застрахованим особам на загальну суму 4865,5 тис. грн. При цьому відділенням за вказаний період профінансовано страхувальників на загальну суму 3533,6 тис. грн., у тому числі: на допомогу по тимчасовій непрацездатності – 3140,8 тис. грн.; на допомогу по вагітності та пологах – 380,5 тис. грн.;  допомогу на поховання – 12,3 тис. грн..

 На підставі укладених тристоронніх договорів до санаторно-курортних закладів на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм направлено 28 застрахованих осіб. Сума витрат  за надані  послуги з медичної реабілітації  склала 239,3 тис. грн.

За два місяці 2021 року за рахунок коштів Фонду здійснено щомісячних страхових виплат 1048 потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, у тому числі 508 тимчасово переміщеним особам із зони ООС, зокрема:

-  1016 особам в разі часткової чи повної втрати працездатності на суму 5936,5 тис.  грн.;

- 32 особам, що мали право на страхову виплату в разі втрати годувальника на суму 178,3 тис. грн.

Крім того, два потерпілих отримали одноразову допомогу в разі стійкої втрати працездатності на суму 20,76 тис. грн.

Протягом січня-лютого 2021 року потерпілі внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання відповідно до медичних показань були забезпечені медичними та соціальними послугами, а саме:

- санаторно-курортне лікування отримала 1 особа із супроводом на суму 26,1 тис. грн.;

- лікарськими засобами та виробами медичного призначення - 11 осіб  на суму 53,6 тис. грн.;

- технічними та іншими засобами реабілітації  - 7 осіб на суму 33,2 тис. грн.;

- виплатами на спеціальний медичний догляд, постійний сторонній догляд та побутове обслуговування - 5 осіб на суму  51,4 тис. грн.

За два місяці 2021 року спеціалістами відділення було проведено 30 документальних перевірок дотримання правильності використання страхувальником страхових коштів Фонду соціального страхування України, в тому числі: 3 –  планові та 27– позапланових.

За результатами проведених документальних перевірок було  винесено 15 рішень  про повернення страхових коштів Фонду та застосування фінансових санкцій на загальну суму 38,3 тис. грн.

Згідно із вимогами Кодексу України про адміністративні правопорушення на  посадових осіб страхувальників, які допустили порушення, було накладено 9 адміністративних штрафів на суму 2,3 тис. грн. Кошти  були своєчасно та в повному обсязі повернуті  до Фонду.

 

Лозівське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України

в Харківській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних