Інформація про вихід на китайський ринок українських експортерів

Дата: 22.03.2021 13:24
Кількість переглядів: 362

Посольством України в Китайській Народній Республіці (далі - Посольство) встановлено контакти з однією з найбільших у світі онлайн-платформ "JD" (JD.com, Jingdong Mall), основним видом діяльності якої є Інтернет-торгівля та електронна комерція. Компанія також є однією із найбільших платформ у китайському сегменті Інтернету за моделлю B2C. За об'ємом транзакцій посідає третє місце серед найбільших глобальних Інтернет-компаній, поступаючись лише Amazon та Alphabet. Кількість активних покупців, що користуються послугами компанії, перевищує 440 мільйонів.

За результатами проведених переговорів досягнуто принципової домовленості про створення постійно діючого українського Національного павільйону. Основними перевагами створення Національного павільйону є:

- можливість відправлення експортерами своїх товарів одним спільним контейнером;

- спрощені митні процедури;

- наявність додаткових конкуретних переваг (коли при купівлі одного виду продукції клієнт також переглядає й інші, представлені у павільйоні);

- можливість демонстрації туристичного потенціалу країни.

Вартість користування онлайн платформою для Національного павільйону складає 1000 дол. США на рік. За кожну продану одиницю товару китайській компанії необхідно сплатити комісію у розмірі від 2% до 8% його фактичної вартості, що включає також і рекламу в китайському Інтернет-середовищі.

Крім того, передбачено гарантійний внесок (єдиний для усього Національного павільойну, який залежить від типу товару, що продаються), який є гарантією якості товарів та повертається у разі закриття павільойну. Такі умови дають можливість українським експортерам (якщо вони виступатимуть єдиним пулом) за відносно невеликі капіталовкладення вийти на місцевий ринок та розширити власні експортні можливості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних