ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЇ, ЯКІ КОРИСТУЮТЬСЯ ПОСЛУГОЮ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ОПАЛЕННЯ

Дата: 26.02.2020 10:51
Кількість переглядів: 7502

Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України 06.08.2014 №409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» рішенням Барвінківської міської ради від 21.02.2020р. №1342-VII «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення міста Барвінкове на 2017-2020 роки» затверджено Положення про порядок надання матеріальної допомоги для компенсації додаткових витрат громадянам, яким призначено субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Матеріальна допомога надається особам, які звернулися із відповідною заявою, у період з 16 жовтня по 15 квітня, на весь період поточного опалювального періоду.

Матеріальна допомога надається особам, яким призначено субсидію на оплату житлово-комунальних послуг у встановленому законом порядку, у разі наявності різниці між розміром нарахованої плати за комунальну послугу з централізованого опалення (або послугу з постачання теплової енергії) в межах площі домоволодіння, на яку призначена субсидія, у відповідному розрахунковому періоді (місяці) та розміром плати, яка врахована при призначенні субсидії в межах затвердженого соціального нормативу на відповідний опалювальний період.

Для надання матеріальної допомоги особа, якій призначено субсидію на оплату житлово-комунальних послуг у встановленому законом порядку, подає до Барвін-ківського виконавчого комітету міської ради заяву за встановленою формою та наступні документи:

- копію паспорта громадянина України;

- копія довідки про присвоєння РНОКПП (крім осіб які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті);

- копія рішення органу соціального захисту населення про призначення субсидії для відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги на поточний опалювальний період;

- довідка про поточний рахунок, відкритий в установі банку (у разі наявності).

Розмір матеріальної допомоги розраховується погоджувальною комісією щомісяця, до 20 числа, наступного за місяцем (розрахунковим періодом), в якому здійснено нарахування за комунальну послугу. Надання та затвердження розмірів  щомісячної матеріальної допомоги  здійснюється рішенням виконавчого комітету міської ради на підставі висновку погоджувальної комісії. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних